2013. szeptember 12., csütörtök

Neobux Best Site / Neobux A Legjobb Oldal



Neobux már régóta a piacon lévő új generációs PTC oldal! A regisztrált felhasználóknak fizet azért, hogy reklámoldalakat tekintenek meg!
Amit kínál számodra:
napi átlagban 30+ hirdetés
- minden hirdetésért $0.001, $0.01 fizet,
- első kifizetés $2-tól van.
- PayPal, Payza, Neteller számlára fizet AZONNAL,
magyar fórum VAN!!,
$0.0005 az alád regisztrált felhasználók után (direct referral),
$0.005  alád vásárolt felhasználók után (rented referral) 
Hogyan működik az oldal?
Először is regisztrálj a Neobux oldalára! RegisztrációITT. Értelemszerűen töltsd ki mindegyik mezőt!
Regisztráció után jelentkezz be a Login  gombra kattintvaBelépés után egyből látni fogod a megtekinthető reklámokat. Ha esetleg nem oda kerülnél, akkor kattints az oldal tetején található View Advertisements linkre, ami a reklámokhoz irányít téged. Később is erre a linkre való kattintással jutsz el a reklámokhoz. A link mellett különböző színű alapon található számok mutatják, hogy jelenleg hány meg nem tekintett hirdetésed van és azok milyen típusúak(kék $0.015-ér)Ha nincs semmilyen számakkor jól végezted aznap a dolgod, mert lekattintottad mindet! Egy nap ellenőrizd többször, mert a megtekinthető hirdetések folyamatosan jönnek! Kattints az egyik négyzetben található hirdetésre, majd azt követően ugyan abban a négyzetben lévő piros pontra. Az oldal tetején fog megjelenni a kiírás, ha sikeresen kreditáltattad a hirdetést. A hirdetés időtartalmát alul található sárga vonal jelöli. Ha átvált zöldre bezárhatod a hirdetést (Close) és nyiss meg egy másikat.
A hirdetéseken kívül
Jobb oldalt az oldal tetején találhatod az eddig összegyűjtött pénzed(dollárban), valamint a felhasználó neved. Kattints a felhasználó nevedre. Itt láthatsz egy kis statisztikát (pl. mióta vagy tag, felhasználói típusod, alád regisztráló tagok száma, kattintásaid száma, egyenleged, már megkapott pénzed).
Minél több felhasználónak ajánlod az oldalt, annál többet keresel!Hogyan?
Belépés után a bal oldali menüben válaszd ki a Banners-t. Válaszd ki a neked legmegfelelőbbet, majd attól függően, hogy hova szeretnéd kihelyezni, válaszd ki a megfelelő kódot. A Link típusú (legelső) mindenhol jól működik! Minden tag után, aki alád regisztrál és reklámokat megtekinti, neked is keresi a pénzt!
Egy példa, hogy mennyit kereshetsz:
Te megtekintesz naponta 20 hirdetést --> 20x$0,001 --> $0,02/nap
Alád regisztráltak 5-en. Mind az 5-en megnézik a napi 4 hirdetést (mert csak 4 ún. fixed hirdetések után kapsz pénzt), ami 20 hirdetés --> 20x$0,0005 --> $0,01
Összesen: $0.03/nap!
Viszont minél több barátod összeszedet annál többet keresel. És ez a barátaidra is igaz. Ők is maguk alá regisztráltathatják az ismerőseiket.
További pénzszerzési lehetőség:

NeoBux NeoPontok (NeoPoints) 

Minden egyes leklikkelt reklámért, attól függetlenül hogy Micro vagy Extended, kapsz egy NeoPoint-ot, mintegy bónuszként az aktivitásodért. 

A Neopoints-okat a következők szerint használhatod fel: 

  • 250 NeoPoints = $0.10 
  • 500 NeoPoints = $0.25 
  • 1.000 NeoPoints = $0.60 
  • 2.500 NeoPoints = $1.75 
  • 5.000 NeoPoints = $4.00 
  • 10.000 NeoPoints = $9.00 
  • 20.000 NeoPoints = $20.00 
  • 40.000 NeoPoints = $44.00 
  • 30.000 NeoPoints-ért kiválthatod a Golden Tagságot.”


AdPrize

A NeoBux-on minden leklikkelt reklám után kapsz 3 AdPrize reklámot. Az AdPrize szintén a View Advertisement oldalon található a reguláris hirdetések alatt, jobb oldalt. Az AdPrize négyzet zöldre vált, ha van klikkelhető reklám, és egy szám jelzi, hogy hány reklám van. Ezek a hirdetések 5 másodpercesek. Az AdPrize reklámok 60 percig érvényesek attól számolva, hogy megkaptuk őket. Az AdPrize egyfajta jutalom játék, nem direkt kapunk érte pénzt, nyereménysorsoláson veszünk részt velük. Érdemes lekattintani őket, mert értékes nyeremények kerülnek kiosztásra: 

  • 10 – 10.000 NeoPoint, 
  • 0.10 – 50$, 
  • 1 éves Golden tagság (90$ értékben).”



Ha tetszett a leírás, akkor azért, ha valami kérdésed van, akkor azt kommentáld!

Sok sikert kívánok és sok pénzt a jövőben!

1 megjegyzés:

  1. I have been exploring and reading a lot about the ptc site. I get this blog very useful and many benefits for me.
    all about marketing tips
    Thank you for sharing information

    VálaszTörlés